Pe cine ai prins in Flagrant Delice?

_MG_8690

Salut! Sunt Adrian si sunt gurmand. Rau de tot. Imi place sa gatesc si-mi place sa hranesc oamenii din jurul meu. Da, sunt crescut in autentic spirit romanesc: Food=Love!
Incerc pe cat pot sa traiesc si sa mananc gustos si sanatos fara sa exagerez in niciuna dintre directii.
Imi place sa ies cu bibicleta la plimbare, sa beau cafea, sa rad si sa vorbesc tare si cu pofta, sa ies la dantzing si sa ma vad cu prietenii.

Sunt timid in primele 5 minute in care ne cunoastem, dar ma sui in capul tau imediat ce imi intri pe sub piele.
Oamenii din jur ma critica des pentru ca fac lucrurile anapoda si prezint o crasa lipsa de tact. Le dau dreptate si le multumesc din suflet pentru rabdarea de care dau dovada cand imi sunt in preajma. Tot ei mai stiu despre mine si ca sunt un romantic incurabil si ca ii iubesc.

Dedic acest blog oamenilor care imi umplu viata: Andrei, Mede, Bianca, Bujor, Alma, Alexandra, Alina, Adina, Onu, Lumi, Dragos, Dragoselu, Iulia, Ww, Marius, Ana, Mihaela, Roel, Tavi, Crina, Flori, Ovidiu, Flo, Oana, Molo, Tzighii, Cristina, Adriana, Vlad, Florin, Adi, Miruna, Matei, Fetele de la CP, Patrick, Louis, Vuitton, Coco&Fifi&Tantza, Zara, Iulia Copil, H, M si multi-multi altii, carora imi cer scuze ca ii omit. Din dragoste si pentru a le proteja identitatea, evident.
A.